מכבי "אלי" עמישב פתח תקווה קיימה סדרת הרצאות לחטיבה הצעירה בנושא התמודדות עם בריונות ברשת וחרמות בהובלת פרופ' אורי גדסי

מועדון הכדורגל מכבי "אלי" עמישב פתח תקווה קיים השבוע סדרת הרצאות משמעותיות עבור שחקני החטיבה הצעירה במועדון.
במסגרת הפעילות, פרופ' אורי גדסי העביר הרצאה שעסקה בהתמודדות עם בריונות ברשת וחרמות – נושאים רלוונטיים וכואבים בעולמם של הילדים ובני הנוער.
במועדון הביעו הערכה לעיריית פתח תקווה ולרשות לביטחון קהילתי, בניהולו של שלומי ערה, על שיתוף הפעולה וההשקעה בקיום הפעילות החינוכית.
המסר המרכזי שעלה מהמפגשים הוא התנגדות נחרצת לחרמות, תוך מתן עדיפות לערכים, כבוד האדם ורגישות לזולת. במועדון הדגישו את מחויבותם לחינוך המציב את האדם במרכז ומטפח קהילה בטוחה, מכילה ואכפתית.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.