הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כתב אישום נגד בן 40 שהקים מעבדת סמים בפתח תקווה

חנה קקיאשוילי
צילומים: הרשות השופטת
צילומים: הרשות השופטת

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום נגד נאשם בן 40, אשר הקים מעבדת סמים בדירה שכורה בפתח תקווה וגידל בה מעל 130 ק"ג של קנאביס.

על פי עובדות כתב האישום, הגבר שכר את הדירה במיוחד לצורך הקמת המעבדה והבאת הציוד הנדרש לתפעולה. בנוסף, הנאשם התחבר באופן פיראטי לארון החשמל וצרך חשמל בשווי מוערך של כ-50 אלף ש"ח.

בדירה נמצאו מאות אדניות עם שתילי קנאביס במשקל כולל של 130.5 ק"ג. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של ייצור, הכנה והפקת סם מסוכן, וכן נטילת חשמל.

הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו, או לחלופין, בכפוף לתסקיר, לבחון אפשרות למעצר בפיקוח אלקטרוני.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה