ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג נפגש עם בכירי משרד החינוך בירושלים לקידום תשתיות חינוך בשכונות הוותיקות ובשכונת צמרת החדשה

כחלק מפיתוח העיר פתח תקווה, פועלת העירייה להתאמת מערך התשתיות הציבוריות, ובראשן מוסדות החינוך העירוניים, לגידול הצפוי באוכלוסייה. זאת לאור תהליכי ההתחדשות בשכונות הוותיקות ולאור הקמת השכונה החדשה 'צמרת' על שטח מחנה סירקין.
במסגרת זו, התקיימה היום פגישה מקצועית במשרד החינוך בירושלים בהשתתפות ראש העיר, רמי גרינברג, והגורמים האחראיים על נושאי הפיתוח והתקציבים במשרד. במהלך הפגישה הוצגו תחזיות ההתפתחות של העיר והצרכים הנדרשים לטובת חידוש, הרחבה והקמה של מוסדות חינוך נוספים.
לצד הרחבת מוסדות החינוך הקיימים ברחבי העיר, מקדמת העירייה הקמה של אשכול גנים, בית ספר יסודי חדש ומעונות יום גם בשכונת 'צמרת', מתוך ראייה ארוכת טווח ותכנון מוקפד. מהעירייה נמסר כי ימשיכו לפעול באחריות ובשיתוף כלל הגורמים, כדי להבטיח לכל ילדה וילד בפתח תקווה מסגרת חינוכית איכותית, נגישה ומתקדמת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.