תרגיל חילוץ והצלה נרחב התקיים בפתח תקווה: יחידת החילוץ העירונית תרגלה תרחיש רעידת אדמה באתר הרס ברחוב בלוי
השבוע בוצע תרגיל חילוץ מאתגר של יחידת החילוץ העירונית בפתח תקווה. התרגיל נערך באתר "הרס חי" ברחוב בלוי בעיר, בבניין ישן המיועד להריסה במסגרת פרויקט התחדשות עירונית, אשר שימש כפלטפורמה המדמה מבנה שקרס כתוצאה מרעידת אדמה.
התרגיל סיפק הזדמנות לאימון משותף ומקצועי של אגף הביטחון, יחידת החילוץ העירונית ופיקוד העורף. יריב סנדלון, מנהל אגף הביטחון, הפיקוח ויחידת החילוץ, ומי ששימש בעברו כקצין בכיר בתחום ההצלה בצה"ל, סיכם את הפעילות והביע את הערכתו לכל הגורמים שלקחו חלק במאמץ.
במסגרת הסיכום, הודה סנדלון לעמית על הובלת התרגיל, לפז על ארגון ותכלול ההתארגנות המורכבת, ולצוות הלוגיסטיקה הכולל את איתן, אביחי, אבי, סעדי ולירון. כמו כן, צוינו לשבח רן וצוות מתנדבי הרחפנים בראשות דורון, המפקחים ישראל שמש ומשה אוחיון, וסער על ההתגייסות למשימה. אנשי אגף הרכב סייעו בשינוע העגלות ותפעול הגנרטורים לטובת הצוותים.
שיתוף הפעולה כלל גם גורמים חיצוניים, בהם חברת "מגן", בדגש על ערן, מהנדס החברה פרץ, רז וצוות המדריכים שהעמידו אתגר מקצועי ליחידה. תודה נמסרה גם לחברת הבנייה "שדאור" על האפשרות לתרגל במבנים המיועדים להריסה. בתרגיל השתתפו כ-150 ממתנדבי היחידה, בראשות אבי וסגנו חיים, יחד עם מפקדי הצוותים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.