הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הכירו את עינב נחום: קצינת משאבי האנוש של תחנת פתח תקווה המציינת 21 שנות שירות במערך הכבאות וההצלה ונבחרה לעובדת מצטיינת 3 פעמים

חנה קקיאשוילי
צילומים: כבאות הצלה מחוז מרכז
צילומים: כבאות הצלה מחוז מרכז

כבאות והצלה מחוז מרכז פרסמו זרקור על פועלה של עינב נחום, המכהנת כקצינת משאבי האנוש בתחנת פתח תקווה. נחום, בת 42, נשואה ואם לשלושה, מהווה חלק בלתי נפרד מהמערך מזה כ-21 שנים.

דרכה המקצועית של נחום החלה בשנת 2005, אז התגייסה למערך הכבאות. לאורך השנים מילאה שורת תפקידים, ביניהם תפקידים מבצעיים כסמלת מבצעים ומילוי מקום רכזת הגנה מאש.

בשנת 2014 עברה נחום לתחום משאבי האנוש, שם הפגינה מסירות ומקצועיות שהובילו לבחירתה כמצטיינת שלוש פעמים. בשנת 2022 מונתה לקמ"ד משא"ן (קצינת מדור משאבי אנוש), ובשנת 2023 סיימה בהצלחה קורס קצינים.

במחוז מרכז ציינו לשבח את שילוב היכולות של נחום כאשת משפחה וכקצינה מקצועית, הדואגת להון האנושי בתחנה, והביעו גאווה על היותה חלק ממשפחת כבאות והצלה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה