"62% נשים בהנהלה": הרצאת השראה על הייטק רפואי והעצמה נשית לתלמידי תיכון 'משה ארנס' בפתח תקווה
השבוע התקיימה בבית הספר השש-שנתי על שם משה ארנס בפתח תקווה הרצאה ייחודית לתלמידי שכבה י"א במגמות המדעיות – ביולוגיה, כימיה ופיזיקה. אורחת בית הספר הייתה אבישג כהן אלטמן מחברת Bendit, שלקחה את התלמידים למסע אל תוך עולם ההייטק הרפואי.
במהלך המפגש, שיתפה כהן אלטמן את התלמידים בדרכה המקצועית אל עולם ה-Medtech, תוך התמקדות בפיתוח מכשור רפואי מציל חיים ובחשיבות הקריטית של תחום אבטחת האיכות (QA) בתעשייה זו.
חלק משמעותי בהרצאה הוקדש לנושא העצמה נשית ושילוב נשים בתעשיית ההייטק. כהן אלטמן הציגה את הנתונים בחברת Bendit, בה 62% מההנהלה מורכבת מנשים, והדגישה כי שכר שווה הוא עיקרון מוביל בחברה.
את המפגש חתמה המרצה בעצות לחיים ולקריירה עתידית עבור התלמידים, בהן החשיבות של למידה מתמדת, התעוזה לומר "כן" לאתגרים חדשים, ומציאת הדרך האישית להצלחה.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.