הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות התקיפה באיראן: עיריית פתח תקווה פותחת את כל המקלטים; איסור מוחלט על התקהלויות כולל בבתי הכנסת

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה

עיריית פתח תקווה פרסמה הבוקר (שבת) הודעת חירום לתושבים לאור התקיפה באיראן וכניסת מדינת ישראל למצב חירום. מהעירייה נמסר כי היא נערכה לתרחיש זה פעמים רבות, וכי חשוב מאוד להקפיד על הנחיות פיקוד העורף.


ראש העיר, רמי גרינברג, וכל הצוות העירוני, יחד עם נציגי פיקוד העורף, הגיעו למכלול החירום העירוני לצורך מתן מענה לכל תרחיש שיתפתח.


הנחיות לתושבים:

התקהלויות נאסרו לחלוטין ויש לשהות בקרבת מרחב מוגן. איסור ההתקהלות כולל איסור שהייה בבתי הכנסת.

העירייה פתחה את כל המקלטים הציבוריים ברחבי העיר לרווחת הציבור. היערכות זו כוללת גם את פתיחת המקלטים בבתי הספר, פורסו המיגוניות ונפתחו החניונים הרלוונטיים.


בעירייה מזכירים כי מרחב מוגן תקני הינו ממ"ד, ממ"ק, מיגונית, מקלט, קומה אמצעית בבניין או חדר פנימי ללא חלונות זכוכית וחיפויי חרסינה. התושבים מתבקשים להוריד את יישומון פיקוד העורף למכשירים הניידים ולהישמע להוראות שמופצות באמצעותו.


עיריית פתח תקווה מבהירה כי היא ערוכה לכל תרחיש, ותמשיך לעדכן באופן שוטף בהתאם לצורך על כל התפתחות. המוקד העירוני 106 זמין ופועל לשירות התושבים במתכונת מלאה של 24/7.


מידע חיוני נוסף מטעם העירייה:

לעריון חוברת היערכות לחירום של העירייה

לצפייה ברשימת המקלטים המלאה בעיר



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה