למרות המלחמה: החלו עבודות פיתוח תשתית סביב מתחם מסחר ותעסוקה חדש ברחוב הבורסקאי באזור סגולה בפתח תקווה

עיריית פתח תקווה ממשיכה לקדם את פרויקטי הפיתוח העירוניים גם בתקופה המאתגרת של המלחמה. מסתמן כי לצד ההתמודדות היומיומית עם צרכי הביטחון וההיערכות לחירום, העשייה ופיתוח התשתיות בעיר נמשכים כסדרם.
במסגרת תנופת הפיתוח באזורי העסקים בעיר, החלו בימים אלה עבודות פיתוח תשתית באזור סגולה, ברחוב הבורסקאי. עבודות אלו מתבצעות בסמוך למתחם מסחר ותעסוקה חדש המוקם בימים אלו.
הפיתוח באזור נועד לחזק את הכלכלה המקומית, להרחיב את אפשרויות התעסוקה, ולהוסיף שטחי מסחר ושירותים חיוניים למען תושבי העיר.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.