בצל מבצע "שאגת הארי": מרכז פסג"ה פתח תקווה יקיים מפגש מיינדפולנס ייעודי וחינמי בזום ב-16.03.26

בתקופה המאתגרת של מבצע "שאגת הארי", מרכז TO BE בשיתוף מרכז פסג"ה פתח תקווה ממשיכים לקיים מפגשים המותאמים למצב ולצרכים של הציבור.
ביום שני, ה-16 במרץ 2026, יתקיים מפגש מיינדפולנס מיוחד בזום. המפגש נועד לאפשר למשתתפים רגע לעצור, לנשום ולהתחבר לעצמם באמצעות חיבור לגוף ומודעות, תוך מתן כלים פרקטיים להתמודדות עם הלחצים והמציאות המורכבת של ימים אלו. את המפגש יעביר יוסי בן אשר, מנחה סדנאות מיינדפולנס ואינטליגנציה רגשית, ומייסד המרכז למיינדפולנס במכללת סמינר הקיבוצים.
המפגש יתקיים בין השעות 19:00 ל-20:00. ההשתתפות במפגש היא ללא עלות ואין צורך בהרשמה מראש. יצוין כי המפגש אינו מוכר לגמול השתלמות. לבחירתכם, ניתן להצטרף למפגש ישירות דרך הקישור הבא: לחצו כאן להצטרפות לזום.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.