ללא עלות: קבוצת חוסן רגשית-חברתית לילדי יסודי תיפתח בפתח תקווה

השירות הפסיכולוגי-חינוכי בעיריית פתח תקווה הודיע על פתיחת קבוצת חוסן רגשית-חברתית, המיועדת לילדי בית ספר יסודי המתמודדים עם תגובות חרדה או קשיים רגשיים בעקבות המצב הביטחוני והמלחמה.
הקבוצה המיוחדת צפויה להיפתח במהלך חודש מרץ ותכלול שישה מפגשים פרונטליים. מטרת המפגשים היא לחזק את תחושת הביטחון בקרב הילדים ולפתח בהם מיומנויות חשובות של ויסות רגשי והתמודדות יעילה עם פחדים ומתח. את המפגשים יעבירו הפסיכולוגים עינב לופו הלוי ועמיחי נגר.
כלל הפעילות תתקיים במבנה השירות הפסיכולוגי החינוכי, הממוקם ברחוב מבצע דקל 5 בפתח תקווה. בעירייה מדגישים כי ההשתתפות בקבוצת החוסן הינה ללא עלות, אך דורשת הרשמה מראש.
להרשמה ופרטים נוספים ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.