האגף לרווחת בעלי החיים בפתח תקווה קורא לאמץ: מילי ו-30 כלבים נוספים מחכים לבית חם

האגף לרווחת בעלי החיים בעיריית פתח תקווה מזמין את הציבור לאמץ חברים חדשים לחיים. בימים אלו ממתינה לאימוץ מילי, גורה מעורבת בת כחמישה חודשים, יחד עם למעלה מ-30 כלבים נוספים המחפשים בית חם.
מהעירייה נמסר כי מילי מתאפיינת באופי חברותי ושובב, ואוהבת בני אדם וכלבים אחרים. היא כבר יודעת ללכת היטב עם רצועה, וכשתגדל צפויה להפוך לכלבה גדולה. מילי מוכנה למשפחה מאמצת ותימסר כשהיא מעוקרת ומחוסנת.
תושבים המעוניינים לפתוח את ביתם ואת ליבם למען מילי או לכל הכלבים האחרים שבמתחם, מוזמנים להגיע לאגף לרווחת בעלי החיים הממוקם ברחוב משה שוולב 6 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-9303647.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.