סגן ראש עיריית פתח תקווה סופד לימנו זלקה שנרצח: "עבד מגיל 16 כדי לסייע בפרנסת המשפחה"

סגן ראש עיריית פתח תקווה, צדוק בן משה, ספד לימנו זלקה, צעיר שנרצח לאחרונה בארוע דקירה. המקרה הקשה עורר זעזוע, ומחוץ לסניף "פיצה האט" בו עבד הוקמה פינת זכרון ספונטנית עם נרות נשמה ושלטים לזכרו.
על פי דבריו של בן משה, זלקה עבד במשך ארבע שנים ברשת הפיצריות. הוא החל את עבודתו שם כבר בגיל 16, מתוך מטרה לסייע בפרנסת משפחתו, אשר כוללת את הוריו וחמישה אחים נוספים. סגן ראש העיר כינה את המנוח כבחור בעל "לב זהב", אשר נתן את כל כולו למקום עבודתו ולחבריו, והיה אדם מאושר.
בהתייחסות לאירוע הטרגי שבו קופדו חייו של הצעיר באבחת סכין, הדגיש בן משה כי הקהילה תתפלל למענו ותדאג למשפחתו בשעתה הקשה. במקביל, הוא קרא למיצוי הדין המלא והמחמיר ביותר עם הרוצח לכשיתפס.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחעצוב, מעשה אכזרי ביותר, . שום סיבה אינה מצדיקה רצח. מקווה ומתפללת שימצאו את הרוצחים השפלים.24.04.26 15:37 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: