משלוח ספרים חדש לספרייה הקהילתית בכפר גנים בפתח תקווה: הותקנו מצלמות וחותמות למניעת גניבות

משלוח חדש של ספרים הגיע לספרייה הקהילתית הראשונה בפתח תקווה, הממוקמת בשכונת כפר גנים. המהלך קודם על ידי סגן ראש העיר, צדוק בן משה, במטרה להרחיב את היצע הקריאה העומד לרשות תושבי האזור.
לאור העובדה שמדובר במיזם קהילתי הפתוח לציבור, הוחלט לנקוט בשורת צעדים במטרה למנוע גניבות ומכירה חוזרת של הספרים הנתרמים. אזור הספרייה מרושת במצלמות אבטחה, ובנוסף, הוטבעה חותמת אזהרה ברורה על גבי דפי הספרים עצמם.
החותמת מבהירה את ייעודם של הספרים וכוללת את הכיתוב: "הספרים שייכים לספריה הקהילתית כפר גנים ולא מיועדים למכירה!". בנוסף, מופיעים בחותמת פרטיו של סגן ראש העיר צדוק בן משה ומספר הטלפון 050-5332540 למקרה של איתור ספרים שהוצאו שלא כדין.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.