ערב מחווה לשירי צביקה פיק: צחי גלילה יופיע במועדון הגולה בפתח תקווה ב-30 באפריל 2026

מועדון הגולה בפתח תקווה יארח השבוע ערב מחווה מיוחד לשיריו של המאסטרו צביקה פיק. באירוע, שיתקיים ביום חמישי, 30 באפריל 2026, יופיע צחי גלילה במופע סוחף שיכלול את הלהיטים הגדולים ביותר של הזמר והיוצר.
המופע ילווה בנגנים שיציגו ביצועים חיים, ויעניקו לקהל חוויה נוסטלגית. ההרכב המוזיקלי כולל את יוסי אטיאס, מתופף עבר של צביקה פיק, איריס אטיאס על הפסנתר החשמלי, ויוסי לוי על הגיטרה החשמלית.
האירוע ייערך במועדון הגולה, הממוקם ברחוב שמואל הנגיד 7 בפתח תקווה. פתיחת השערים תחל בשעה 19:30, ותחילת המופע מתוכננת לשעה 20:30. האירוע כולל ישיבה סביב שולחנות ובמקום יפעל בר-מסעדה כשר. מטעם ההפקה נמסר כי אין להכניס אוכל ושתייה למתחם.
לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לאתר מועדון הגולה דרך הקישור: לחצו כאן לכרטיסים. לבירורים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 054-5618983.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.