"סור מרע ועשה טוב": תלמידי תיכון ברנר בפתח תקווה חתמו על אמנה בית ספרית נגד אלימות
תלמידי וצוות תיכון "ברנר" בפתח תקווה קיימו השבוע מיצג הזדהות ומחאה נגד תופעת האלימות בחברה. במסגרת היוזמה, הוקמה עמדה מיוחדת בשטח בית הספר שסביבה התכנסו התלמידים במטרה להעלות את המודעות לנושא ולקדם שיח סובלני וחיובי.
ביום שלישי (28 באפריל 2026), במהלך ההפסקה, התאספו תלמידי התיכון מול מיצג הזיכרון, אשר נשא את הכיתוב "סור מרע ועשה טוב - אומרים די לאלימות!" וכלל נרות נשמה ותמונות של קורבנות אלימות. התלמידים הוסיפו את חתימתם האישית על גבי אמנה למאבק באלימות, וכן על לוח החתמות שעליו נכתב "בידיים האלו אני לא הורסים".
מטעם הנהלת התיכון נמסר כי החתימות על האמנה מהוות סמל והבטחה משותפת של כלל קהילת בית הספר למאבק בתופעה. המטרה היא לפעול יחד למען בניית חברה טובה, מכבדת ובטוחה יותר, תוך העברת מסר ברור וחד-משמעי: "תיכון ברנר אומר די לאלימות".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.