הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חקירת רצח הנער בפתח תקווה: שלושה קטינים נוספים מהשרון נעצרו והסגירו את עצמם, מספר העצורים בפרשה עלה ל-16

מערכת האתר

המצוד אחר כלל המעורבים ברצח הנער בפתח תקווה נמשך. משטרת ישראל עדכנה כי שוטרי מחוז מרכז, בהובלת יל״פ שרון, עצרו חשוד נוסף, בן 16 תושב השרון, בחשד למעורבות ברצח. מעצרו מעלה את שורת העצורים בפרשה ל-16 חשודים עד כה.

מעצר זה מגיע בהמשך לעדכון קודם על מעצרו של חשוד בן 17 מאזור השרון, ועל כך שקטין נוסף בן 15, אף הוא תושב השרון, הסגיר את עצמו לידי חוקרי היחידה. מהמשטרה נמסר כי זהותו של הקטין בן ה-15 הייתה ידועה ליחידה החוקרת, ועל פי החשד הוא נטל חלק בקטטה ההמונית שהובילה לרצח.

מהמשטרה הדגישו כי המצוד אחר כלל המעורבים נמשך כל העת, תוך הפעלת כלל האמצעים והיכולות העומדים לרשותם, במטרה להגיע לחקר האמת ולמיצוי הדין עם כל המעורבים.

עוד נמסר ממשטרת ישראל: "אנו משתתפים בצער המשפחה ונמשיך לפעול בנחישות לביסוס התשתית הראייתית ולהבאת כלל המעורבים לדין".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה