הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הרצאת זום בנושא פגיעות ראש בילדים מטעם מרכז שניידר תתקיים ב-20 במאי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל

מרכז שניידר לרפואת ילדים יערוך הרצאה מקוונת (Zoom) בנושא פגיעות ראש בילדים. ההרצאה תתקיים ביום רביעי, ה-20 במאי 2026, בשעה 21:00.


את ההרצאה יעביר ד"ר עידו בן צבי, נוירוכירורג בכיר במרכז שניידר, והיא תונחה על ידי הילה רענן, אשת תוכן ומנהלת קהילת הורים. במסגרת ההרצאה יידונו הנושאים הבאים: מה קורה בראש בזמן חבלה, האם חייבים להשאיר ילד ער לאחר פגיעת ראש, האם כל חבלת ראש מחייבת בירור רפואי, מה חשוב לדעת על כאב ראש חזק בילדים, ומה עושים במקרה של פגיעה בראשו של תינוק.


ההשתתפות בהרצאה הינה ללא תשלום וללא צורך ברישום מראש, אך מספר המשתתפים מוגבל. הקישור למפגש הזום יישלח לעוקבים דרך קבוצת הוואטסאפ השקטה של מרכז שניידר.


להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ לקבלת הקישור: https://bit.ly/m/SchneiderApp



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה