הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לאחר פעילות משנת 1957: התחנה המרכזית בפתח תקווה הועברה למתחם חדש סמוך לאצטדיון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רמי גרינברג
צילום מתוך דף הפייסבוק רמי גרינברג

לאחר עשרות שנים של פעילות, התחנה המרכזית בפתח תקווה הועברה ב-31 במאי 2026 למתחם חדש הממוקם בסמוך לאצטדיון בעיר. במקביל, המתחם הישן של התחנה, שפעל משנת 1957, יחל לעבור הכשרה במטרה לשמש כמתחם שירות עבור הציבור.


ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, עדכן כי המעבר לתחנה החדשה יאפשר את הרחבת מערך האוטובוסים החשמליים בעיר, אשר פועלים ללא זיהום אוויר וללא רעש. לדבריו, צעד זה מהווה נדבך אחד מתוך מהלך תחבורתי רחב יותר המקודם בפתח תקווה.


במסגרת האירוע לציון סגירת התחנה המרכזית הישנה והמעבר לחדשה, הוענק לראש העיר דגם של אוטובוס מטעם הנהלת חברת התחבורה "דן". על דגם האוטובוס צורפה הקדשה המביעה הוקרה על הובלת תחבורה חשמלית וידידותית לסביבה לטובת עתיד ירוק ונגיש יותר לתושבי העיר.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה