הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרויקט קיר ההנצחה לסגן הדר גולדין ז"ל בא על סיומו בחטיבת ברנר בפתח תקווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק חטיבת ברנר
צילום מתוך דף הפייסבוק חטיבת ברנר

פרויקט קיר ההנצחה לסגן הדר גולדין ז"ל בחטיבת ברנר בפתח תקווה בא על סיומו. הפרויקט, שהחל ביום הזיכרון, קודם בעזרת מועצת התלמידים ונציגות תלמידים נוספת, וכלל בשלביו האחרונים שילוב מגע סופי של אמיר, אומן ציורי קיר.

הקיר, שממוקם בכניסה לחטיבה, מציג את דמותו של הדר גולדין וכולל ציטוט ממשפט שלו המזמין למעורבות בסביבה: "יש לך שתי אפשרויות בחיים להתעסק בעצמך או לעשות דברים גדולים". למרגלות יצירת הקיר מוצבות גם אבנים מאוירות.

קיר ההנצחה והאבנים המאוירות בכניסה לחטיבה נועדו להוות תזכורת לדברים החשובים עבור באי בית הספר. מנהלת החטיבה, שירה שמואל, העניקה תמיכה ורוח גבית לקידום הפרויקט.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה