הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושבת פתח תקווה מורן רום הוציאה לאור ספר ילדים חדש ונפגשה עם סגן ראש העיר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת

מורן רום, תושבת פתח תקווה, הוציאה לאור ספר ילדים חדש. השבוע נפגשה רום עם סגן ראש העיר, צדוק בן משה, והציגה בפניו את ספרה החדש.

רום עוסקת בכתיבה מגיל צעיר. כשהייתה בת 14, החלה לכתוב בשבועון המוציא לאור "מעריב לנוער", שם פרסמה תכנים במשך כארבע שנים. במהלך שירותה הצבאי בחיל החינוך ובדובר צה"ל, המשיכה לקחת חלק בצוותי כתיבת תכנים. לאחר שחרורה, פנתה ללימודי משפטים והשלימה תואר ראשון ושני. גם לאורך הקריירה שלה בבתי המשפט, המשיכה לעסוק בכתיבה, ובין היתר היא כותבת מחזות, שירה ונאומים בהתנדבות.

ספרה החדש נכתב בהשראת החוויות עם שלושת ילדיה. עלילת הספר כתובה מנקודת מבטה של ילדה בת שש, ועוסקת באורח קסום ודמיוני המגיע לביקור. מטרת הסיפור, מלבד הפן החינוכי, היא לשמח את הילדים ולעודד אותם לצאת מהמסכים לטובת חוויה משעשעת. על פי המתואר, הספר כולל גם תפנית בעלילה בסיומו.

במהלך פגישתם המשותפת קראו סגן ראש העיר ורום את הספר. בן משה בירך את רום על יצירתה המשותפת, וציין כי בעתיד צפויה להתקיים השקה רשמית לספר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה