הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנת הכנה רגשית לכיתה א' עם כלבה סיוע תתקיים במרכז קהילתי כפר גנים בפ"ת החל מ-30.6

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכזים קהילתיים כפר גנים פ"ת - עולמות, י"ד הבנים, זמיר, מייזנר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכזים קהילתיים כפר גנים פ"ת - עולמות, י"ד הבנים, זמיר, מייזנר

המרכז הקהילתי כפר גנים בפתח תקווה מציע סדנת הכנה רגשית חווייתית לילדי גן חובה המסיימים את הגן, לקראת המעבר לכיתה א'. הסדנה מיועדת לקבוצות קטנות ואינטימיות של 5-6 ילדים, ובהודעה שפרסם המרכז נמסר כי נותרו שלושה מקומות אחרונים.

הפעילות משלבת מפגשים עם כלבה טיפולית, קריאת סיפורים ועבודות יצירה. מטרת הסדנה היא לחזק את הביטחון העצמי, לפתח תחושת שייכות ומסוגלות, לפתח מיומנויות רגשיות ולהעניק כלים רגשיים וחברתיים להתמודדות עם המעבר למסגרת בית הספר. זאת, תוך מתן יחס אישי וקיום מרחב בטוח לשיח רגשי.

הסדנה כוללת שישה מפגשים בהנחייתה של טל אביטל, כלבנית טיפולית וגננת. המפגשים יתקיימו בימי שלישי בין השעות 16:30 ל-17:20, בתאריכים הבאים: 30.6, 7.7, 14.7, 21.7, 28.7 ו-4.8. עלות ההשתתפות בסדנה היא 720 שקלים לכל ששת המפגשים.

הפעילות תיערך במרכז הקהילתי כפר גנים (החממה לשעבר), ברחוב מרק לברי 6, פתח תקווה. מספר המקומות מוגבל.

לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם המנחה טל בטלפון: 052-5461609, או עם מזכירות המרכז בטלפון: 03-9247665. להרשמה מקוונת, ניתן להיכנס לקישור זה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה