הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חתול שאותר עם פציעה ברגלו מתאושש מניתוח מורכב בחתולייה של השירות הווטרינרי בפתח תקווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת

סגן ראש עיריית פתח תקווה, צדוק בן משה, ערך ביקור בחתולייה הממוקמת באגף לרווחת בעלי החיים של השירות הווטרינרי. במהלך הביקור עודכן במצבו של חתול שאותר עם פציעה ברגלו.


האירוע החל כאשר תושבים מודאגים שזיהו את החתול הפצוע פנו למוקד בבקשה שווטרינר ייקח אותו למרפאה. בעקבות הפנייה, מפקח וטרינרי הגיע למקום, אסף את החתול והעביר אותו לקבלת טיפול. במרפאה החתול טופל על ידי הווטרינר ניתאי הוד, ועבר ניתוח מורכב ברגלו.


כעת החתול מתאושש מהניתוח בחתולייה העירונית, וזוכה לטיפול, מזון ושתייה כחלק מתהליך ההחלמה. בנוסף צוין כי במתחם הסמוך לחתולייה שוהים במקביל 20 כלבים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה