הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנאות וטרינריה ובעלי חיים לילדי כיתות א'-ו' בגן החי בפתח תקווה בין התאריכים 26.7-13.8

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה

עיריית פתח תקווה הודיעה על פתיחת ההרשמה לסדנאות וטרינריה ובעלי חיים, אשר יתקיימו בגן החי בפתח תקווה, הממוקם ברחוב משה שרת 9 (מתחם יד לבנים). הסדנאות מיועדות לתלמידי ועולי כיתות א׳ עד ו׳ ויתקיימו במהלך חודשי הקיץ, בין התאריכים 26 ביולי ל-13 באוגוסט.


במסגרת הסדנאות, צפויים המשתתפים לקחת חלק בלמידה חווייתית הכוללת היכרות עם חיות הגן, התנסות בעבודת הווטרינרית וחינוך לאהבת הטבע והחי. הפעילות מוצעת במספר מחזורים שונים בחודשים יולי ואוגוסט, כאשר כל סדנה נמשכת יומיים ומתקיימת בין השעות 09:00 ל-16:00. יום הפעילות כולל ארוחת צהריים צמחונית.


על פי הפרסום, כל משתתף יקבל סטטוסקופ וחלוק רופא, או משחק קלפים וטרינרי בשם ״להיות רופא חיות״. להורים עומדת אפשרות להירשם לחלק מהסדנאות או לכולן, כאשר הרשמה למספר סדנאות תוצע במחיר מוזל.


לפרטים נוספים ולהרשמה, ניתן להיכנס לקישור: www.kj-kids.com/rishum או ליצור קשר טלפוני במספרים 054-5352761 ו-03-7405500.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה