עיריית פתח תקווה, בשיתוף מינהל החינוך והרשות הלאומית לביטחון קהילתי, תקיים מפגש מקוון המיועד להורים למתבגרים, לקראת חופשת הקיץ. המפגש יעסוק באתגרים המלווים את גיל ההתבגרות במהלך תקופה זו.
המפגש יונחה על ידי רות גנאל, מנחת קבוצות הורים ויוצרת תיאטרון חינוכי "מהנאה להנעה". במהלך המפגש, שזכה לכותרת "אל תדברו איתי עד ה־1 בספטמבר", יינתנו למשתתפים כלים מעשיים, תובנות וטיפים להתמודדות עם מצבים שונים בחופש הגדול, כגון מתי לשחרר ומתי להציב גבול, וכיצד לשמור על קשר עם המתבגרים בשגרת ויכוחים. כמו כן, ההרצאה תעסוק בזיהוי נורות אזהרה ובמתן כלים לצמצום סיכונים בקרב בני נוער בקיץ.
ההרצאה תתקיים ביום שלישי, 30.6.26, בשעה 20:30, בפלטפורמת זום. המארגנים מציינים כי מספר המקומות מוגבל.
להרשמה מראש למפגש: https://bit.ly/4eB76Yw
קישור ישיר למפגש בזום: https://bit.ly/4xTG8To
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.