הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית פתח תקווה במקום הראשון בארץ בסקר אמון הציבור של הלמ"ס לשנת 2025; לצד פרסום שורת אירועי קיץ ושירותים חדשים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס) פרסמה השבוע את תוצאות סקר אמון הציבור בגופים הציבוריים לשנת 2025. מהנתונים עולה כי עיריית פתח תקווה מדורגת במקום הראשון בישראל, עם 91% אמון מצד התושבים – פער של 6% מהמקום השני. מהעירייה נמסר כי היא מודה לתושבים על האמון ותמשיך לשרת אותם.


בתוך כך, העירייה פרסמה שורת עדכונים ואירועים לתקופת הקיץ:


פסטיבל הבירה והבשר של פתח תקווה יתקיים בפארק אוחיון בתאריכים 5-6 באוגוסט 2026. הפסטיבל מציע מגוון בירות מכל העולם ומיטב הבשרים, וכן הופעות. לפרטים נוספים.


בנוסף, הושק שירות חדש של העירייה להגברת הביטחון האישי: כל תושב של פתח תקווה זכאי לקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond, שיינתן ללא עלות בשנה הראשונה. מדובר בשירות המונחה באמצעות בינה מלאכותית וכולל סוכני ביטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. למידע אודות השירות.


עבור בני ובנות הנוער בעיר, פורסם כי מתקיימות שפע של הופעות, אירועים ופעילויות במהלך חופשת הקיץ. לפרטים אודות אירועי הנוער.


כמו כן, נמסר כי קריית המוזיאונים העירונית מספקת מגוון אפשרויות בילוי הכוללות מוזיאונים, גן חי, פארק רחב ידיים, מזרקות מים, ופודטראקס. למידע נוסף על פעילות המוזיאונים.


לקראת שנת הלימודים הבאה עדכנה העירייה כי במהלך חופשת הקיץ יחלו עבודות לשיפוץ, חידוש ושדרוג בתי הספר והגנים בעיר, תוך מאמץ ששנת הלימודים תיפתח במרחבים נעימים ובטוחים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה