מוזיאון פתח תקווה לאמנות יארח הרצאה מסכמת על הביאנלה לאמנות בוונציה 2026, תחת הכותרת "In Minor Keys". ההרצאה, שתועבר על ידי ד"ר סמדר שפי, תתקיים ביום שלישי, 21 ביולי 2026.
על פי המידע, הביאנלה לאמנות בוונציה 2026 עוררה דיונים ברחבי העולם עוד בטרם נפתחה רשמית. התערוכה מכוונת אידאולוגית לשיח הפוסט-קולוניאלי ומפנה זרקור לאמנות מהדרום הגלובלי, תוך שימת דגש על חיבורים לספרות ועל היבטים חושיים וחושניים.
במהלך ההרצאה תתבצע בחינה של התערוכה על שני חלקיה. הדיון יעסוק בביתנים הלאומיים הבולטים שהוצגו, ביניהם הביתן הנורדי, היפני, ההודי והאוסטרי, וכן ביתנים הפזורים ברחבי ונציה כגון אלו של טאיוואן ובלארוס. כמו כן, ייבחן כיצד השתנו התפיסות המקובלות לגבי "הביתנים המרכזיים", וכיצד הפכה האוצרת המנוחה לדמות מפתח מרכזית.
האירוע יתקיים בשעה 19:00, באודיטוריום מוזיאון פתח תקווה לאמנות, הממוקם ברחוב ארלוזורוב 30.
לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.