מרכז קהילתי 'המרכז' בפתח תקווה יערוך ערב המיועד לאימהות ולבנות מצווה. האירוע יתקיים ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:00, בבית שיח נשים, השוכן ברחוב מונטיפיורי 3 בעיר.
הערב נועד לאפשר זמן איכות וחוויה משותפת של אם ובת לקראת חגיגות בת המצווה הולכות וקרבות. במסגרת הפעילות, המשתתפות ישתלבו במסע בעקבות 12 דמויות של נשים בולטות בהיסטוריה. כמו כן אירוע זה יכלול דברי ברכה מפי ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג.
עלות ההשתתפות באירוע היא 70 שקלים למשתתפות הכולל אימא ובת. ההגעה לאירוע מתבצעת באופן עצמאי. מספר המקומות מוגבל. להרשמה ולשריון מקומות ניתן לעבור לקישור: לחצו כאן, או ליצור קשר טלפוני במספר: 03-7187090.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.