הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מפגש יזמים בנושא התחדשות עירונית פיתוח ותשתיות נערך השבוע בפתח תקווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק כרמים - המינהלת להתחדשות עירונית של עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק כרמים - המינהלת להתחדשות עירונית של עיריית פתח תקווה

השבוע התקיים בפתח תקווה מפגש יזמים תחת הכותרת "איך הופכים עיר למגנט", בהשתתפות נציגים מלמעלה מ-20 חברות יזמיות הפועלות בתחום ההתחדשות העירונית בעיר. המפגש עסק במצבה הנוכחי של העיר ובפיתוח העתידי המתוכנן בה.


במהלך האירוע נדונו חמש השכונות הצפויות לעבור התחדשות בקרוב: מרכז העיר, רמת ורבר, עמישב, אחדות וקרול. כמו כן, הוצג מידע על תנופת הבנייה בעיר, במסגרתה צפויות להתווסף אלפי יחידות דיור בשנים הקרובות, ועל תשתיות התחבורה העתידיות, ביניהן פרויקט המטרו, הרכבת הקלה ופתרונות תחבורה ציבורית מתקדמים.


במפגש נאמר כי פיתוח העיר ומשיכת תושבים אליה אינם נשענים על בניינים חדשים בלבד, אלא גם על פיתוח של פארקים, תרבות, פנאי, קהילה, פעילות בסופי שבוע ומרחבים שיאפשרו למשפחות צעירות ולאוכלוסיות שונות למצוא עתיד בעיר.


לאחר ההרצאה נערך סיור בחדר האוכל של גבעת השלושה, שעבר מתיחת פנים והוסב למתחם wellness, שם פגשו משתתפי הסיור את ראש העיר.


האירוע התקיים בקריית המוזיאונים הממוקמת בפארק יד לבנים, ובשיתוף אגף הדוברות בעיריית פתח תקווה.


לפרטים נוספים בנושא התחדשות עירונית:

https://bit.ly/CRAMIM-PT1

טלפון: 03-511-8811







להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה