בית הספר השש שנתי "בן גוריון" בפתח תקווה הודיע על פטירתו בטרם עת של בוגר בית הספר, יואב שריקר ז"ל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן.
מבית הספר נמסר כי שריקר זכור כתלמיד מנומס ואדיב, בעל דרך ארץ, שאופיין כאדם המציב לעצמו מטרות ויעדים גבוהים ומקפיד להגשים אותם. את שירותו הצבאי העביר כלוחם ביחידת יהל"ם, ובשנתיים וחצי האחרונות התמודד עם המחלה.
במהלך תקופת הטיפולים המורכבים, שריקר שבר שני שיאים ישראלים בריצה עם משקלים כבדים. בנוסף, הוא לקח חלק במחקרים לפיתוח גילוי מוקדם של מחלת הסרטן בשיתוף אוניברסיטה בחו"ל, והמשיך את פעילותו ההתנדבותית כמלווה ומדריך בתנועת הצופים.
צוות בית הספר מסר את תנחומיו למשפחת שריקר, לחבריו לצוות ולכל אוהביו, וציין כי התמודדותו של יואב עם הפחד ומתיחת גבולות היכולת השאירו אחריהם ידע ותקווה, ויהוו מקור השראה לדורות של תלמידים ומחנכים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.