העבודות להקמת כביש "דרך הנחלים", שנועד לשמש כביש עוקף עמישב בפתח תקווה, נמצאות בעיצומן. כך מסר ראש העיר, רמי גרינברג, שציין כי הפרויקט מקודם במסגרת שדרוג ופיתוח מערך התחבורה בעיר ובשיתוף משרד התחבורה.
לדברי גרינברג, הכביש החדש צפוי לתת מענה לפיתוח באזור עוד לפני אכלוס שכונת צמרת, ולאפשר גישה מהירה מאזור סירקין לכביש 471, ללא צורך במעבר דרך השכונות המזרחיות או דרך כביש 40.
עוד נמסר כי הכביש יספק יציאה נוספת לתושבי שכונות הדר גנים ועמישב. במסגרת התכנון קידמה העירייה גם פתרונות אקוסטיים לאורך תוואי הדרך.
הכביש צפוי לאפשר גם גישה נוחה ומהירה לתחנת הרכבת החדשה המוקמת על תוואי המסילה המזרחית. לדברי גרינברג, התחנה תשרת בעיקר את תושבי פתח תקווה ותשפר את אפשרויות התחבורה בעיר.
גרינברג הוסיף כי העירייה תמשיך לקדם תשתיות תחבורה שנועדו לחזק את הקישוריות, להקל על עומסי התנועה ולהתאים את פתח תקווה לצמיחה ולהתפתחות בשנים הבאות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.