עיריית פתח תקווה מזהירה את הציבור, קבלנים, ספקים ובעלי עסקים מפני ניסיונות הונאה באמצעות בקשות תשלום מזויפות המתחזות לעירייה.
במסגרת התרמית נשלחות הודעות או מסמכים הנחזים להיות רשמיים מטעם העירייה, ובהם דרישה להעברת תשלום לחשבון בנק שאינו שייך לעירייה או לעדכון פרטי תשלום.
בעירייה מדגישים:
- עיריית פתח תקווה אינה משנה פרטי חשבון בנק או מבקשת להעביר תשלומים לחשבון חדש באמצעות הודעת דוא"ל, מסרון או הודעת וואטסאפ בלבד.
- לפני כל העברת תשלום יש לוודא את פרטי הדרישה ואת פרטי חשבון הבנק מול הגורם העירוני המוכר, באמצעות מספרי הטלפון הרשמיים של העירייה.
- אין ללחוץ על קישורים חשודים, לפתוח קבצים מצורפים ממקור שאינו מוכר או להעביר כספים ללא אימות.
- במקרה של חשד לניסיון הונאה, אין לבצע את התשלום. יש לדווח באופן מיידי למשטרת ישראל ולעדכן את עיריית פתח תקווה.
עיריית פתח תקווה מסרה כי היא פועלת מול הגורמים המוסמכים בנושא ותמשיך לעדכן ככל שיידרש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.