הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הקרנת „סדקים” ומפגש עם הבמאי אריק לובצקי בפתח תקווה ב-30.11.2026: יחסי מרות וגבולות האינטימיות, כרטיס ב-25 ש״ח

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק הרשות הלאומית לביטחון קהילתי - פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק הרשות הלאומית לביטחון קהילתי - פתח תקווה

מרכזים קהילתיים כפר גנים, בשיתוף הרשות הלאומית לביטחון קהילתי, מציינים את יום המאבק הבינלאומי למניעת אלימות נגד נשים בהקרנת הסרט „סדקים” ובמפגש עם במאי הסרט, אריק לובצקי. האירוע יתקיים ביום שני, 30.11.2026, בשעה 19:30, בתיאטרון תפוז על שם יורם טהרלב, ברחוב העצמאות 66 בכפר גנים, פתח תקווה.

„סדקים” הוא סרט דרמה ישראלי בכיכובם של צופית גרנט ושמואל וילוז'ני. הסרט עוסק בקריסת עולמו של איש אקדמיה בכיר, המואשם בהטרדה מינית על ידי סטודנטית שלו, ובמחיר הכבד שמשלמת משפחתו. הוא בוחן מנקודות מבט שונות את הגבול שבין אינטימיות ליחסי מרות ואת המורכבות שבין המותר לאסור.

לאחר ההקרנה יתקיים מפגש עם לובצקי, שיעסוק ביחסי מרות ובגבולות האינטימיות, בהשלכות בינאישיות ומשפחתיות, בתקשורת כמעצבת מציאות ובתפקידן ובהתייחסותן של מערכות המשפט והמשטרה בעבירות מין.

מחיר הכרטיס המופיע בפרסום הוא 25 ש״ח.

לרכישת כרטיסים



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה