העיר פתח תקווה נבחרה כרשות המובילה במחוז תל אביב בקידום תוכנית "ניצנים" של משרד החינוך
מערכת האתר
29.06.24 20:21

ברכות לעיר פתח תקווה על היבחרה כרשות המובילה במחוז תל אביב בקידום תוכנית "ניצנים" של משרד החינוך. ועדת הפרס בראשות סגן מנהלת המחוז, אבי הראל, בחנה לאורך כל שנת הלימודים את עבודת הרשויות תוך התמקדות בתבחינים שונים כמו: שימור רצף חינוכי בין בית הספר לצהרון, פיתוח יוזמות, שיתופי פעולה, הזנה ועוד.
לדברי אמיר פוני, רפרנט תוכנית ניצנים במחוז, העיר פתח תקווה עמדה בכל הקריטריונים ופיתחה יוזמות חינוכיות בצהרונים כגון לימוד השפה האנגלית, שמירה על איכות הסביבה ועוד. יצוין כי את התוכנית בעיר מלווים מפקחת בית הספר, מנהל חברה ונוער, מנהלי בתי הספר וצוותי ההוראה.
בשנת הלימודים תשפ"ד, יצא מחוז תל אביב ביוזמה למתן תעודת הערכה לרשות המקדמת את תוכנית ניצנים. ראש העיר ומובילי התוכנית יקבלו מהמחוז תעודת הערכה.
תוכנית ניצנים היא מסגרת חינוכית העשרתית המתקיימת בסיום יום הלימודים בכיתות א'–ב' בבתי הספר היסודיים ובחופשות החגים גם בגני הילדים ובכתות ג'. מטרת התוכנית היא לספק מענה חינוכי, איכותי והפגתי תוך הקלת הנטל הכלכלי על הורי התלמידים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות פתח תקווה בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בפתח תקווה בוואטסאפ
חדשות פתח תקווה בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.