וועד עובדי עיריית רחובות הודיע כי בית הדין האזורי לעבודה בבת ים מותב בראשות השופטת אסנת רובוביץ ברכש קיבל במוצאי שבת את עמדת הסתדרות המעו"ף וועד עובדי עיריית רחובות, לפיה על הנהלת העירייה לקיים מו"מ עם ועד העובדים בעניין תקציב השעות הנוספות, שעות הכוננות ורווחת העובדים.
על פי ההסכמה שהושגה בבית-הדין ינוהל השבוע מו"מ בנושאים אלה. ביום חמישי יעדכנו הצדדים את בית הדין במצב המו"מ.
*יו"ר הסתדרות המעו"ף, גיל בר-טל, אמר "
אנחנו מברכים על החלטת בית הדין שהורה לנהל מו"מ בכל הנושאים וכי "אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות לחזור לצעדי מחאה - אסיפות ועיצומים - אם נראה כי הנהלת העירייה לא הבינה את המסר של בית הדין. בית הדין קבע כי ההנהלה אינה יכולה לפגוע בשכר העובדים וברווחתם באופן חד-צדדי ואני מקווה שהם הבינו את זה".
יו"ר מרחב רחובות בהסתדרות, עודד עמרם, אמר כי
"אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות להמשיך בצעדים ארגוניים אם נראה שההנהלה נוקטת סחבת את המו"מ ואינה מתחשבת בעמדת ועד העובדים. אנחנו בעד הידברות אבל ההידברות חייבת להיעשות בתום לב".
את הסתדרות המעוף וועד העובדים ייצוג עו"ד יובל ברוק
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








