על ההצגה

ההצגה העיר הזאת היא מחזה פרינג' בלשי שזכה לביקורות ושבחים. בשנת 2014 קטפה ההצגה את פרס קיפוד הזהב בארבע קטגוריות (מחזאי השנה, במאי השנה, מלחין השנה ועבודה קבוצתית). באותה שנה השתתפה ההצגה בפסטיבל אדינבורו.+
העלילה מספרת את קורותיו של הבלש ג'ו, בלש ציני ומריר בעיר מושחתת ומנוונת, אשר נשבה בקסמיה של אשה בשם שרה בנט, המגיעה למשרדו ומשכנעת אותו לחקור את היעלמותה המסתורית של אחותה. העלילה מסתבכת כאשר מתגלה שהאחות נרצחה וששרה לא סיפרה את כל האמת. מכאן ואילך אנו עדים להידרדרותו של הבלש ג'ו, דרך מות השותף שלו ג'ק, הסתבכותו עם גורמי פשע בעיר ועד מעצרו על ידי המשטרה, שם מצליח הבלש לפענח את התעלומה.
המחזמר כתוב כולו בראפ ובשירה. מושפע מאוד ממוסיקה שחורה על סוגיה, מסרטי פילם נואר ומהסוגה הבלשית בכלל.הדמויות מתקשרות באמצעות ראפ ושירה באופן שמשלב בין אלמנטים שונים מתרבות ההיפ הופ (למשל ביטבוקס - תיפוף באמצעות הפה) לבין אלמנטים מסוגות הפילם נואר והבלש האפל.
על ההרכב
"המופע של ויקטור ג'קסון" הינו הרכב היפ הופ עברי. מאחוריו עשרות הופעות ברחבי הארץ, שני אי פים (EP) וקהל מעריצים רחב ותומך. במופע "העיר הזאת" הצטרפו אל חברי הלהקה (עמית אולמן, עומר מור ועומר הברון) דורית ליליין ורוני אראל כשחקנים ושותפים ליצירה.
שחקנים: עמית אולמן (ג'ו), דורית ליללין, רון אראל (מקמרפי).
מתוך הביקורות על ההצגה
מופע הקומי הטוב ביותר לשנת 2013"
טיים אאוט
"מופע מהודק עלילתית ומוזיקלית בסטנדרטים שקשה למצוא פה"
מתן שרון, NRG
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/405/019.html
"זהו אירוע מהנה ביותר, מן הסוג שבו אומנות - יכולת העשייה עצמה - עשויה כל כך טוב, עד שהיא הופכת לאמנות לכשעצמה... לכו, ההנאה מובטחת"
מיכאל הנדלזלץ, הארץ
http://www.haaretz.co.il/gallery/theater/theater-review/1.1843583
"שילוב מנצח של משחק ומוזיקליות... מאיים להיות פולחן"
צבי גורן, אתר הבמה
http://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=1&Area=1&ArticleId=18115
לקבלת כרטיס בהנחה חייגו 07-23712002

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.