הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

השמאי הממשלתי.... ב – 3 החודשים האחרונים יש ירידה במחירי הדירות ברחובות לעומת המגמה הארצית של חזרה לעליית מחירים

אבי בר
לדירות בתמונה אין קשר לכתבה
לדירות בתמונה אין קשר לכתבה
השבוע מפרסם השמאי הממשלתי טל אלדרוטי את הסקירה הרבעונית של שוק הנדל"ן בארץ. הסקירה עוסקת במחירי 4 חדרים (חדש וישן) ברבעון השלישי של שנת 2015 (יולי – אוגוסט – ספטמבר) ועל פי הסקירה המגמה הארצית היא חזרה לעליית מחירי הדירות, למעט 4 יישובים רחובות, רמלה, תל אביב וירושלים. כאשר בכל הארץ המחירים עלו בממוצע ב – 1.4% ואילו ברחובות המחירים ירדו ב – 2%. על פי השמאי הממשלתי דירת 4 חדרים ברחובות עולה בממוצע 1,399,000 ₪.




הערה
בארץ יש מספר גופים ממשלתיים הנותנים סקירה של שוק הדירות (הלמ"ס, משרד השיכון, השמאי הממשלתי ועוד) ולפעמים הנתונים שלהם סותרים אחד את השני.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה