אל"מ אביחי אדרעי דובר צה"ל בערבית ותושב רחובות הרצה לתלמידי קציר ברחובות על חשיבות השפה הערבית והתקשורת

אל"מ אביחי אדרעי, דובר צה"ל בערבית, הרצה הבוקר לתלמידי שכבה ט' בחטיבת הביניים קציר א' ולתלמידי מגמת ערבית בתיכון קציר ברחובות. במהלך ההרצאה, שיתף אל"מ אדרעי את התלמידים בנושאים מגוונים, כולל קהל היעד של עבודתו, דוברי ערבית באזור ובעולם, והשימוש באמצעי התקשורת השונים לקידום האינטרס הישראלי. הוא הדגיש את השימוש בתקשורת מסורתית כמו רשתות חדשות ובניו מדיה כגון טיקטוק ואיקס להעברת מסרים מגוונים.
בנוסף, אל"מ אדרעי הדגיש את החשיבות הרבה של ידיעת השפה הערבית והיכרות עם התרבות באזורנו, ועודד את התלמידים לקחת חלק בהסברה הישראלית ברשתות החברתיות. התלמידים גילו עניין רב בהרצאה, הרחיבו את ידיעותיהם, ואין ספק כי רבים מהם שוקלים להעמיק את לימודיהם בערבית ובתחום התקשורת.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחכל הכבוד אביחי, יש לך חלק גדול יותר מהגרי הפוליטיקאי09.02.25 18:29 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: