פסטיבל ״אמנים פותחים את בתיהם״ ברחובות: חגיגה של יצירה מקומית בסוף השבוע

רחובות חוגגת אמנות בפסטיבל ״אמנים פותחים את בתיהם״
פסטיבל ״אמני רחובות פותחים את בתיהם״ מתקיים ברחבי העיר בסוף השבוע, ומזמין את הציבור להכיר את היצירה המקומית מקרוב. במסגרת הפסטיבל, אמנים ואמניות פותחים את בתיהם ומציגים את יצירותיהם לקהל הרחב.
ראש העיר, מתן דיל, יחד עם סגן ומ”מ ראש העיר ומחזיק תיק התרבות, שוקי קרומר, מ”מ מנכ”ל החברה העירונית, מיטל רוקח ורד, ומנהלת תחום האמנות בחברה העירונית, סלין איזבורניצקי, סיירו בין בתי האמנים והתרשמו מהעבודות המגוונות.
בין האמנים שביקרו בהם: יאנה סטופ, המשלבת בעבודותיה דימויים וכתבים מתוך יומנה האישי; שמחה אבן חן, אמנית קרמיקה בינלאומית היוצרת בטכניקה ייחודית; ראלף טרופר, בן 94, המשתתף לראשונה בפסטיבל ומציג יצירות בצבעי מים; ועידו בר זכאי, המשלב ביצירותיו פורטרטים של מוזיקאים וחלקי כלי נגינה.
הפסטיבל יימשך גם מחר (שבת, 5.4) ופתוח לכל תושבי העיר והאזור. למידע נוסף על האמנים וכתובות בתיהם, ניתן ללחוץ כאן.
ראש העיר, מתן דיל: ״הפסטיבל חושף את העושר האמנותי של רחובות ומעניק במה לאמנים המקומיים שלנו. כל יצירה מספרת סיפור אישי ומרגש, ואני גאה לראות את התרבות המקומית פורחת.״
סגן ומ”מ ראש העיר, שוקי קרומר: ״רחובות היא בית לאמנים מוכשרים במגוון תחומים, והפסטיבל מאפשר לתושבים להכיר אותם מקרוב.״
מ”מ מנכ”ל החברה העירונית, מיטל רוקח ורד: ״אמנות היא נדבך חשוב בחיי התרבות של העיר, ואנו גאים להעניק לאמנים במה ולהנגיש את היצירה המקומית לקהל הרחב.״








להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.