במסגרת זו קיבלו תלמידים מידע בנושא הסכנות הטמונות ברשתות החברתיות, תופעות חברתיות כמו חרמות, בריונות והשפלות, שעלולות להיווצר בקבוצות הווטסאפ ובפייסבוק ורכשו כלים שיסייעו להם להימנע מתופעות אלו. התלמידים הביעו עניין רב, שאלו שאלות ושיתפו בחוויות האישיות שלהם מהאינטרנט והרשתות החברתיות.

סדנא נוספת להורים נערכה בנוכחות מנהל תכנית 'עיר ללא אלימות' רחובות, אבי פיטרו, מנהלת בית הספר 'יבניאלי', רוית חדד-חכמו והורים רבים. ההורים קיבלו מידע על התנהגויות מסוכנות בגיל ההתבגרות כגון שתיית אלכוהול, עישון, הימורים וכמובן גלישה באינטרנט והרשתות החברתיות. במהלך הסדנא הוצגו בפני ההורים נתונים על היקף התופעות, מאפייני התנהגות, כיצד לזהות אם הילד נמצא במצוקה וכן רעיונות כיצד לקיים דיאלוג עם הילדים והמתבגרים על נושאים אלה. ההורים הביעו עניין רב בתכנים שהועברו בסדנא, וקיבלו כלים להתמודדות, בין היתר, עם התופעה של שתיית אלכוהול במסיבות בר-בת מצווה.
מנהלת בית הספר יבניאלי, רוית חדד-חכמו:
"המסר המרכזי שהועבר בסדנאות הוא שהאינטרנט הוא כלי מהנה, מועיל ומעשיר, אך יחד עם זאת, מומלץ להיזהר ולהכיר את הסכנות הטמונות במרחב הווירטואלי שעלולות להשפיע באופן קשה גם על המציאות".

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה