תחרות פרויקטים תשפ"ה במכללת אורט רחובות: סטודנטים הציגו יצירתיות וחדשנות טכנולוגית מרשימה; תומר גרין זכה במקום הראשון עם פרויקט "שופר יריחו"

ביום רביעי האחרון נערכה במכללת אורט רחובות תחרות פרויקטים מרשימה, במסגרתה הציגו סטודנטים וסטודנטיות מהמחלקות למכטרוניקה, אלקטרוניקה ותוכנה את פרי עמלם. הפרויקטים שהוצגו התאפיינו ביצירתיות, חדשנות ורמה טכנולוגית גבוהה במיוחד.
צוות השופטים בתחרות ציין את הרמה המקצועית הגבוהה והיצירתיות הרבה שהפגינו הסטודנטים, והדגיש כי הבחירה בזוכים לא הייתה פשוטה כלל.
להלן רשימת הזוכים בתחרות פרויקטים תשפ"ה:
- מקום ראשון: תומר גרין – פרויקט "שופר יריחו"
- מקום שני: אריאל חטב ואבישי חיים – פרויקט "יד רובוטית"
- מקום שני: רועי רינמן – פרויקט "Multi Uav"
- מקום שלישי: הודיה סנדור – פרויקט "Motordetector"
- מקום שלישי: אביאל אוזן פרי ואלהרר אופק גאון – פרויקט "מנגל מתהפך"
- מקום שלישי: אלעד לוגסי ואמיל אירמטוב – פרויקט "AI checkers"
מכללת אורט רחובות הביעה את הערכתה לכל המשתתפים והמשתתפות על ההשקעה, ההתמדה, המקוריות והצגת התוצרים מעוררי ההשראה, וציינה כי היא גאה בהם.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.