רחובות: מעתה השימוש במגרשי הכדורגל בוייסגל ובספורטק יתאפשר בהזמנה מראש דרך אפליקציית lazuz

עיריית רחובות והחברה העירונית, באמצעות אגף הספורט, יוצאות במהלך לשיפור הסדר, הנגישות והשוויון במגרשי הכדורגל העירוניים. החודש, יוני, נכנס לתוקף נוהל חדש לפיו השימוש במגרשי הכדורגל הסינטטיים בוייסגל ובספורטק יתבצע בהזמנה מראש בלבד דרך אפליקציה ייעודית.
עד כה, נעשה שימוש במגרשים על בסיס עקרון של "כל הקודם זוכה", מה שהוביל לא פעם לעומסים, עימותים ולעיתים אף השתלטות של קבוצות קבועות ומאמנים פרטיים - תופעה שפגעה בגישה השוויונית של תושבות ותושבים למתקנים. כעת, באמצעות מערכת מקוונת נוחה וידידותית, כל אחד ואחת יוכלו לתכנן את זמן המשחק, לשמור מקום מראש ולהבטיח גישה נוחה, בטוחה ומכבדת.
צילום: אולפני רחובות
ההזמנה תתבצע דרך אפליקציית Lazuz בתהליך תשלום פשוט, מהיר ונוח. השימוש יתאפשר ביחידות זמן של שעה עד שעתיים, בעלות של 300-150 ₪, בהתאם למשך ההזמנה ולמיקום המגרש. לתושבות ותושבי רחובות תינתן הנחה של 10%. השימוש באפליקציה זו נבדק ביחס לערים דומות בסביבה, והכספים שייגבו יועברו למטרת שיפור המתקנים וטיוב השירות.
להזמנת מגרש, יש להוריד את אפליקציית lazuz מחנות האפליקציות הסמארטפונים או דרך הקישור: did.li/jFpOf
מ"מ וסגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח: "באמצעות מערכת ההזמנות החדשה נבטיח חלוקה הוגנת של זמני המשחק, נצמצם עומסים ונמנע שימוש בלתי מוסדר שעלול לפגוע בתחזוקת המתקנים. זהו צעד משמעותי בניהול אחראי של משאבי הספורט העירוניים, למען חוויית ספורט בטוחה, נגישה ומכבדת לכלל הציבור".
מ"מ מנכ"ל החברה העירונית, מיטל רוקח ורד: "המהלך הוא חלק ממדיניות רחבה לשיפור חוויית הספורט והפנאי בעיר. באמצעות מערכת ההזמנות נוכל להבטיח שימוש ראוי ומכובד במתקנים, מניעת עומסים ובעיקר נגישות אמיתית לכלל האוכלוסייה. אנו מזמינים את כולם להיכנס לאפליקציה, להזמין מגרש וליהנות משירות מתקדם".
צילום: אגף ספורט
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחעד עכשיו לא עלה כסף למה עכשיו צריך לשלם? תשאירו מה שהיה.12.06.25 13:39 תגובה
- אורחלמה לעשוק חברה צעירים?12.06.25 15:23 תגובה
- אורחעירייה אטומה12.06.25 16:17 תגובה
- אורחגם על זה צריך לשלם?12.06.25 17:24 תגובה
- אורחממש בושה לעירייה ולאביב איטח12.06.25 17:54 תגובה
- אורחעיר של 180 אלף איש ומגרש סינתטי אחד! עיר של כדורגל12.06.25 19:33 תגובה
- אורחבהתחלה אמרתי סבבה לקבוע תור מראש אבל לשלם?!?!?! זה כבר לא קשור לסדר..... זה ניצול לכל דבר13.06.25 00:56 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: