הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פסטיבל המדע של רחובות יתקיים בסוכות 3-4/10 במכון דוידסון שבמכון ויצמן

מערכת האתר
מהם ננו חלקיקים? איך מפילים ביצה מגובה 12 מ'  מבלי שתישבר? איך מכינים טיל מבקבוק שתייה? מה הקשר בין מפצח אגוזים לאופניים עם הילוכים? עשרות פעילויות מרתקות ומחכימות לכל המשפחה בפסטיבל המדע, המתקיים זו השנה ה-12.

מכון דוידסון לחינוך מדעי, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע, מקיים את פסטיבל המדע המסורתי השנתי בקמפוס מכון ויצמן למדע ברחובות. הפסטיבל יתקיים בחוה"מ סוכות במשך יומיים ב-3-4 באוקטובר, בין השעות 10:00-16:00.
חגיגה תוססת של מדע, מוסיקה, תרבות וטכנולוגיה משעשעים ומהנים מחד ומאתגרים את החשיבה בכל גיל מאידך.
סדנאות, תצוגות, תחרויות, משחקי חשיבה, הצגות מדעיות ומופעים מוסיקליים, הרצאות והדגמות לילדים, בני נוער ומבוגרים השואפים להבין טוב יותר את העולם וללמוד על הטכנולוגיות וההמצאות שיעצבו את העתיד.

מתחמי הפסטיבל השונים יציגו כל אחד בדרכו, מדע וחשיבה מדעית, תוך הפעלה ושיתוף של המשתתפים בפסטיבל. השנה, מושם דגש מיוחד על הצגה נרחבת ומרתקת של מגוון מחקרים עכשוויים ופורצי דרך של מדענים ממכון ויצמן למדע.
מתחם הפסטיבל מונגש לאנשים עם מוגבלות.
 
לפרטים נוספים היכנסו לאתר הפסטיבל 
http://davidson.weizmann.ac.il/content/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%91%D7%9C
 
ניתן להזמין כרטיסים באמצעות קסטל 8965* או באתר
 
 
 תחרות הביצה המעופפת
ביום הראשון של הפסטיבל 3/10 תהיה תחרות "הביצה המעופפת" ובה המתמודדים יצטרכו לבנות רב"א (רכב ביצה ארצי) אשר יבטיח שביצה לא מבושלת הנזרקת מגובה 12 מטר תגיע בשלום ארצה מבלי להיסדק.
 

2/4 – טרום פסטיבל הרצאות חוקרים בבתי קפה
 
לקראת הפסטיבל, מכון דוידסון יוצא לעיר רחובות ויקיים פעילות טרום פסטיבל ב-2 באוקטובר בשעה 20:00, ללא תשלום, לתושבי רחובות והסביבה: הרצאות מדעיות בבתי קפה ברחבי העיר – שיחות על נושאים מדעיים באווירה נינוחה של בית קפה, במהלכן מדענים משוחחים שיחה חופשית עם הקהל. תקצירי המפגשים ופירוט המקומות ניתן למצוא בלינק
http://be106.net/news_inner.php?id=1094&city=233
 
 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה