הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום חמישי 17.7 יתקיים שוק קח ותן ן של ציוד ללימודים ברחבת עיריית רחובות: הציבור מוזמן להגיע, לתת ולקחת: תיקי בית ספר לכל הגילאים, קלמרים, מחברות, קלסרים, כלי כתיבה וכיו"ב

חנה קקיאשוילי

שוק קח תן של ציוד ללימודים יתקיים ב-17.7, בשעות אחר הצהריים ברחבת העירייה

החופש הגדול כבר בשיאו ומשפחות רבות מתחילות בהכנות לקראת שנת הלימודים תשפ"ו.

כדי להקל על ההורים ומתוך חשיבה על הסביבה, עיריית רחובות תקיים שוק קח תן למוצרי חזרה ללימודים בשיתוף הנהגת ההורים העירונית רחובות והארגונים הסביבתיים בעיר.

היריד יתקיים ביום חמישי, 17 ביולי 2025, כ"א בתמוז תשפ"ה, בין השעות 17:30־19:30, ברחבת עיריית רחובות. הציבור מוזמן להגיע, לתת ולקחת: תיקי בית ספר לכל הגילאים, קלמרים, מחברות, קלסרים, כלי כתיבה וכיו"ב. יש להקפיד להביא רק פריטים תקינים, שלמים וראויים לשימוש, בדיוק כפי שהייתם רוצים לקבל.

הציוד שיישאר בסוף הערב ללא ביקוש ייתרם למשפחות בעיר לפי הצורך.

סגן ראש העיר ומחזיק תיק איכות הסביבה, זהר בלום:

צילום: רמי זרנגר


"שוק הקח-תן שאנו מקיימים לקראת החזרה ללימודים, משלב ערכים של קיימות, אחריות חברתית וקהילתיות. במקום לקנות חדש ולבזבז משאבים, אנו מזמינים את התושבות והתושבים למחזר, לחלוק ולעזור זה לזה. זה טוב למשפחות, טוב לקהילה, וטוב לכדור הארץ."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה