הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סגן ראש העיר מתן דיל: תוך 4 שנים קרן המלגות העירונית לסטודנטים שהקמתי בשנת 2011 נסק מ – 150 אלף ₪ ל – 475 אלף ₪ השנה

מערכת האתר



השבוע התכנסה וועדת המלגות ברשותו של סגן ראש העיר, עו"ד מתן דיל, על מנת לאשר מלגות לסטודנטים תושבי העיר. תקציב המלגות השנה עומד על כ 475,000 ₪, עבור מלגות עירוניות, חברתיות ולפעילות סטודנטים במרכזי הלמידה במתנ"סים. במהלך שבוע אימות הנתונים, נעשו כ- 700 התקשרויות של סטודנטים עם היועצים במרכז הצעירים "עתידים". לאחר בחינת המסמכים והזנת הנתונים לתוכנת מחשב, המעניקה ניקוד לכל סטודנט על פי המסמכים שמסר, הוגשו 529 בקשות למלגות עירוניות ועוד 25 בקשות למלגה חברתית.
 
עו"ד מתן דיל:
"עברו כארבע שנים מאז שהקמתי קרן מלגות עירונית לסטודנטים תושבי העיר בתמיכתו המלאה של ראש העיר רחמים מלול. התקציב הראשוני  שאושר ע"י ראש העיר, עמד על 150,000 ₪ בלבד. השנה, זכינו להגדיל את תקציב המלגות באופן משמעותי מ- 300,000 ₪ בתקציב 2015 ל- 475,000 ₪ בתקציב 2016. כמו כן, פעלתי לבחינה מחודשת של תהליך הגשת המלגה והחל מהשנה הבאה, המלגה תוגש באופן מקוון ויידרשו מסמכים הנוגעים לסטודנט בלבד ולא להוריו".
 
תקציב המלגות יוקצה לחלוקת מלגות עירוניות וחברתיות לסטודנטים תושבי העיר רחובות. 9,000 שקל אושרו עבור מלגות לסטודנטים שיפעלו במרכזי הלמידה במתנ"סים.
 
פרטים ועדכונים ניתן לקבל בדף הפייסבוק 'מרכז צעירים עתידים רחובות' או באתר האינטרנט:   www.atidimcenter.co.il  


חבר המועצה אביב איטח

"אני מביע סיפוק רב מהתכנסות ועדת המילגות ועל ההחלטות שהתקבלו על ידי מחזיק תיק הצעירים ויו"ר הועדה מתן דיל שהם בין היתר לקבל את ההצעה לסדר הראשונה שלי באופוזיציה בדבר העלאת סך המלגות, הקלה לסטודנטים בקריטריונים ושמירה על הפרטיות ושילוב המעורבות החברתית בקהילה .
 תפקידה של האופוזיציה הוא בין היתר לאתגר את המערכת ולדאוג שהועדות יתכנסו וגם לשלב ידיים לטובת הצעירים והסטודנטים
 
 

 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה