
בחודש שעבר דיווחנו כי המשטרה והעירייה לקחו על עצמם את פרויקט רחוב הרצל, העורק הראשי של רחובות מתוך מטרה לשפר את איכות החיים של המשתמשים ברחוב, הנהגים, הקונים, הדיירים והמבלים.
כעת לאחר חודש, מתבשר הציבור על שינוי נוסף. במסגרת בדיקת צורכי הציבור, התגלה כי נהגים רבים עוצרים בשולי רחוב הרצל ובניגוד לחוק לצורך סידור של מספר דקות והם נמנעים להיכנס לחניונים המוסדרים בגלל העלויות הגבוהות. ולכן החליטו במנהלת הפרויקט לתת מענה ולעודד נהגים הזקוקים לחנייה קצרה לחנות בחניה מוסדרת ובעלות נמוכה. בשלב זה, הוחלט בשיתוף החניון הנמצא בהרצל מול המשטרה בפיילוט משותף ואם הוא מוצלח ויהיה לכך ביקוש מצד הנהגים, הוא יורחב לחניונים נוספים ברחוב הרצל. לקיים פיילוט לנהגים והם יוכלו לחנות חניה קצרה בחניון עד שעה בעלות של 10 ₪ (ומותנה כמובן שהחניון לא מלא). בעוד מספר שבועות תיבחן מידת ההיענות של הציבור ובהתאם לכך יוחלט אם להרחיב את הפיילוט לחניונים נוספים.
במשטרה ובעירייה בוחנים מערכת שתתריע בזמן אמת לנהגים אשר חונים בניגוד לחוק, או עומדים לקבל דו"ח באמצעות חיישנים שיותקנו בכביש והם ישדרו ישירות לסלולארי של בעל הרכב.
להלן לינק לכתבה הקודמת על פרויקט רחוב הרצל
http://www.be106.net/news_inner.php?city=233&id=10955

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה