על צלילים ואנשים: הרצאה מוזיקלית ברחובות ב-27.7.25 תעסוק בסימפוניה התשיעית של בטהובן ובהשפעתה המהפכנית

סדרת ההרצאות המוזיקליות "על צלילים ואנשים" מציגה מפגש שיוקדש ליצירת המופת של בטהובן, הסימפוניה התשיעית, "אודה לשמחה". את ההרצאה, שתהיה מלווה בהדגמות חיות, יעביר הפסנתרן והמוסיקולוג רועי עלוני.
במהלך המפגש, המשתתפים יסקרו את השינויים המהפכניים שהוביל המלחין הגרמני ביצירה הסימפונית, יבחנו את השפעתם על מלחינים בעתיד, וידונו בשאלה האם זוהי אכן יצירתו הסימפונית האחרונה של בטהובן.
האירוע יתקיים ביום ראשון, 27 ביולי 2025, בשעה 11:30, באולם בית יד לבנים ברחובות. עלות ההשתתפות היא 50 ש"ח.
יש לשים לב כי הכניסה לבית יד לבנים מתאפשרת כרגע דרך הכניסה האחורית בלבד, ולא דרך הדלת הראשית.
להרשמה מראש, ניתן להיכנס לקישור הבא: https://katedra.expo.co.il/FastRegister.aspx?seif=251070. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 08-9390390.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.