עיריית רחובות ובנק ישראל יקיימו מפגש זום ב-29.7 לסיוע לבעלי עסקים קטנים ומשפחות שנפגעו במבצע "עם כלביא"

בנק ישראל והמערכת הבנקאית גיבשו מתווה סיוע וולונטרי המיועד לתושבים שנפגעו במהלך מבצע "עם כלביא", ביניהם בעלי עסקים קטנים ומשפחות שביתן נפגע או שנאלצו למצוא פתרונות מגורים זמניים.
המתווה כולל אפשרות לדחיית תשלומים על הלוואות ומשכנתאות, ללא ריבית ועמלות, במטרה להקל על הנפגעים ככל שניתן.
עיריית רחובות, באמצעות המחלקה לרישוי וקידום קהילת העסקים, מזמינה את הזכאים למפגש זום עם נציגי בנק ישראל. במפגש יוענקו כלים ומענה בנוגע לסיוע המוצע.
המפגש יתקיים ביום שלישי, 29.7, בשעה 16:00, ויועבר בזום. קישור למפגש יישלח לנרשמים בלבד.
להרשמה יש ללחוץ על הקישור: https://docs.google.com/forms/d/1hsc8QxLJt3Jd7w2gdE3hnMi8eBHKnqI3zcel3yMyV-Q/edit
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.