הכירו את רב-רשף דניאל אומרדקר: מפקד המשמרת מתחנת כבאות והצלה רחובות שהוביל חילוצים מורכבים בזירת נפילת טיל בנס ציונה

רב-רשף דניאל אומרדקר, בן 36, נשוי ואב לשניים, משרת בתחנת הכיבוי וההצלה ברחובות. הוא משרת במערך הכבאות מזה 14 שנים, כאשר בארבע השנים האחרונות הוא משמש כמפקד משמרת.
בנוסף לתפקידו, אומרדקר הוא גם מחלץ ביחידת היל״מ – היחידה לחילוצים מיוחדים של מחוז מרכז. במהלך שירותו, הוא פיקד על מגוון רחב של אירועים מורכבים, כולל שריפות, חילוצים מסובכים ואירועים רבי-משתתפים הדורשים תפקוד מקצועי ועמידה בלחץ.
בין האירועים הבולטים בפיקודו ניתן למנות את זירת נפילת הטיל בנס ציונה במהלך מבצע "עם כלביא". באירוע זה, הוא הוביל יחד עם לוחמי המשמרת פעולות חילוץ בתנאים מאתגרים במיוחד, תוך הפגנת פיקוד מקצועי ונחוש.
בכבאות והצלה לישראל מציינים כי רב-רשף דניאל אומרדקר מהווה סמל למצוינות מבצעית, מנהיגות ואחריות, ונחשב למפקד ולוחם אש מהשורה הראשונה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.