הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכבי שעריים והפועל מרמורק קבלו כל אחת קנס של 3500 ₪ על הדלקת נרות עשן בדרבי... והאם מחר שישי שעריים תבצע את הקפת האליפות?

אבי בר
בית הדין של ההתאחדות שפט את קבוצות מכבי שעריים והפועל מרמורק על הדלקת רימוני עשן של אוהדי 2 הקבוצות במהלך משחק הדרבי. כל קבוצה נענשה בקנס של 3500 ₪.
לסיום הליגה הסדירה נותרו 3 משחקים, ומחר שישי 15/4 בשעה 15:30 מרמורק תתארח בבקעת הירדן ותנסה להגן על המקום הרביעי שיבטיח לה את ההשתתפות בפלייאוף.
ואילו שעריים תתארח בשעה 15:30 בוינטר במשחק חוץ נגד הכח ר"ג. שעריים נמצאת במקום הראשון בפער 5 נקודות מנס ציונה השניה, ניצחון של שעריים ותיקו/הפסד של נס ציונה ושעריים תחגוג באופן רשמי את עלייתה לליגה הלאומית כל תוצאה אחרת המתח יעבור למחזור הבא.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה