הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום רביעי משחק האליפות של מכבי שעריים... החלה מכירת כרטיסים למשחק הבית האחרון של שעריים ... ניצחון ועולים ללאומית... אלפים צפויים לחגוג

אבי בר

בגלל חג הפסח הוקדמו משחקי ליגה ליום רביעי הקרוב 20/4 בשעה 16:30. מדובר ביום דרמטי עבור הכדורגל ברחובות. עד לסיום הליגה נותרו 2 מחזורים ושעריים מארחת במשחק הבית האחרון לעונה הזאת את מכבי עמישב באיצטדיון נס ציונה. במידה ושעריים תנצח, לא יהיה כבר רלוונטי מה תעשה נס ציונה.... השמפניות ייפתחו ויחלו החגיגות הרשמיות של עליית מכבי שעריים לליגה הלאומית (ואם תהיה תקלה ושעריים תפסיד, ההכרעה תעבור למשחק האחרון בליגה במשחק חוץ נגד בקעת הירדן). מדובר ברגע היסטורי ואלפים ירצו לחגוג ולצפות בחגיגות האליפות.
הנהלת מכבי שעריים מוציאה כרטיסים למכירה מוקדמת וניתן לרכוש כרטיסים אצל אבי רווח ב"מקום של שירקן" ברחוב ששת הימים (ליד הגשר החדש הנבנה)
מחירים: מבוגר - 30 ש"ח, נוער וחיילים - 20 ש"ח ונשים וילדים עד גיל 14 חינם. ניתן לרכוש כבר מעכשיו כרטיסים ב המקום של שירקן.

גם במרמורק צפויה חגיגה, מרמורק תארח ביום רביעי בשעה 16:30 במשחק הבית האחרון את אילת כאשר המטרה היא לשמור על המקום החמישי ולהשתתף בפלייאוף.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה